joi, decembrie 2

„Permis de Tecuci” a fost semnat!

George Stângă: PNL face posibil proiectul meu „Permis de Tecuci”!
Președintele PNL Galați, senatorul George Stângă, a anunțat vineri, în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, dar și mai mulți primari din județul Galați, că un proiect de suflet al său, „Permis de Tecuci”, devine realitate în urma deciziei ministrului de Interne, Marcel Vela.

„Un proiect drag mie și necesar comunităților din zonă este „Permis de Tecuci”. Am fost în opoziție, iar guvernările PSD ne-au spus că e o prioritate, dar pentru mai târziu. Acum, fiind la guvernare, am reușit să îl transformăm în realitate. Ministrul Marcel Vela a semnat vineri un memorandum care dă posibilitatea în 5 județe să fie create birouri pentru serviciul de permise și înmatriculări auto. Unul dintre aceste județe este Galațiul. Vorbim de un birou care va avea sediul în Tecuci. Mă bucur că un proiect ai cărui inițiatori am fost la nivel național devine realitate.

Îmi doresc ca în luna august, cel târziu în septembrie, să putem aduna acte pentru schimbare, preschimbare permis și înmatriculări auto. La mijlocul anului viitor îmi doresc ca sala să nu se mai de la Galați, ci să se dea la Tecuci. Primii pași vor fi făcuți în acest an”, a anunțat senatorul PNL.2 Comments

  • Grosu D

    Mai bine mai tarziu decat niciodata,
    Eu l-am schimbat la Focsani ,tot respectul pentru baietii de acolo, m-am dus fara copie buletin, (greseala mea), au facut ei o copie sa nu ma puna pe drumuri si gata.
    Cu programare online, fara cozi obositoare, in liniste, curatenie….asa cum trebuie.
    Poate o sa fie si la noi la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *