joi, decembrie 2

Tecuciul a fost vândut!

Astăzi, a avut loc o nouă şedinţă ordinară a Consiliului local, pe ordinea de zi aflându-se excluderea lui Vasile Diaconu din funţia de consilier local, revocarea funcţiei de viceprimar a domnului Cezar Croitoru dar şi un proiect controversat redactat de echipa lui C. Hurdubae. Astfel, au fost prezenţi în şedinţă consilierii PSD, ceilalţi membri nedorind să participe la acest FURT pe faţă.

Au fost prezenți la ședința online și au votat pentru vânzarea terenurilor doar consilierii PSD: Cristinel Mihai Martin, Tudor Cîmpanu, Gina Dumitriu, Niculae Popa, Constantin Doscaș, Constantin Bulhac, Ghiorghi Militici și proaspăt numitul Ionuț Voinea, Cezar Croitoru de la UNPR și Matei Lucian Dragomir de la ALDE.

Cezar Croitoru a votat alături de ceilalți să nu fie revocat din funcția de vice dar şi pentru vânzarea terenului disputat în şedinţa anterioară a Consiliului local Tecuci.

Începând de astăzi, Vasile Diaconu nu mai face parte din Consiliul local Tecuci, fiind exclus prin unanimitate de colegii săi pentru a putea avea majoritate în următoarele şedinţe.

Concluzii:

Simţindu-se tot mai neputincios pentru încă un mandat, actualul edil doreşte să îngreuneze tot mai mult viitorul cetăţenilor şi înstrăinează orice bun pe care îl are sub administrare.1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *