vineri, octombrie 22

Un nou abuz sub administraţia HURDUBAE

Conform legii, astăzi ar fi trebuit să înceapă înregistrarea alianţelor politice la nivel local. Totuşi, chiar dacă la ora 9:00 şefa BEC Tecuci şi locţiitoarea acesteia s-au prezentat la Casa de Cultură pentru a deschide Biroul Electoral, edilul C. Hurdubae nu le-a permis acest lucru. Printr-o convorbire telefonică acesta le-ar fi relatat că „nu are timp” iar spaţiul destinat BEC Tecuci va fi gata abia marţi, 11 august.

Legea prevede un termen destul de scurt pentru înregistrarea şi depunerea candidaturilor la nivel local, asa că în perioada 7 – 11 august trebuiau depuse alianţele politice la nivel local.

Abuzul actualului primar este de condamnat, acesta încercând prin orice mijloc legal sau ilegal să-şi înlăture orice adversar politic.

După ce l-a numit acum mai puţin de o lună pe candidatul ALDE (preşedinte ALDE TECUCI) într-o funcţie de conducere pentru a fi sigur ca nu se va ridica în campanie împotriva lui, Hurdubae pune beţe în roate şi altor partide.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *