duminică, octombrie 24

Asistenţa Socială refuză să facă plăţi!

Indemnizaţiile sociale reprezintă pentru mulţi cetăţeni o sursă importantă de venit, mai ales dacă discutăm despre cei cu probleme grave de sănătate sau cu forme severe de handicap.

Astăzi, vă prezentăm cazul unui cetăţean din Tecuci, tatăl unui copil cu handicap de gradul I, pentru care, administraţia Hurdubae nu mai are bani.

Venitul oferit de primărie prin instituţiile sale pentru acesti copii cu dizabilităţi este nesemnificativ, în comparaţie cu necesarul lunar pentru medicamente, în schimb, pentru această familie, orice ban contează.

Tatăl a contactat instituţia abilitată pentru soluţionarea acestui caz (incapacitatea de plată), răspunsul primit din partea autorităţilor este revoltător: „dacă o fi se va plăti pe la finalul săptămânii”.

Acest caz nu este singurul. Ieri, un alt cetăţean revoltat de umilinţa la care este supus un membru al familiei sale, ne-a declarat acelaşi lucru, asistenţa socială nu mai are bani pentru plăţi, persoana în cauză fiind în fază terminală de cancer.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *