duminică, octombrie 24

Interviu: Adrian Pîrvu – Tinerii vor aduce schimbarea în județul Galati!

Dorința de schimbare și de întinerire a echipei PNL Galați a venit, înainte de toate, din partea gălățenilor care ne-au cerut nouă, tinerilor, să ne implicăm mai mult în viața comunității. Am decis, astfel, să ne facem vocea auzită, iar acest lucru a dus la crearea unei structuri noi, solide și puternice de tineri care coordonează, astăzi, PNL Galați.

Schimbarea a venit o dată cu dorința președinteluiGeorge Stângă de a intra într-o luptă serioasă cu adversarii politici. De aceea, George a ales o echipă de oameni tineri și profesioniști în jurul său pe care i-a promovat și cărora le-a acordat încrederea sa totală.

Nu întâmplător candidează George Stângă pentru Președinția Consiliului Județean Galați, ci pentru că este extrem de determinat să înlocuiască PSD-ul care a condus 30 de ani județul nostru.

Îmi amintesc când George Stângă mi-a spus că tinerii sunt cei mai buni agenți ai schimbării și că tinerii fac parte din categoria socială care trebuie să participe la procesul de luare a deciziilor.

George Stângă este cel mai tânăr senator din Parlamentul României. La doar 34 de ani, a fost ales de gălățeni să-i reprezinte pentru că, spre deosebire, de alți politicieni din Galați, George a venit în fața oamenilor cu o viziune și cu o strategie diferită, 100% liberală.

Asemenea mie sunt și mulți alți colegi tineri care au fost susținuți de George Stângă pentru a evolua și vă pot da câteva exemple concrete: PNL Galați este reprezentat în functia de secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului de Andra Costache, iar Alex Șerban, un tânăr inteligent și de perspectivă ne reprezintă ca director la APDM, iar exemplele mai pot continua.

În plus, pentru alegerile locale din 27 septembrie, pe listele de consilieri locali și județeni au fost incluși aproape 20 de tineri, iar pentru Primăria Berești propunerea PNL este Mihai Bejan, un tânăr de 31 de ani.

George Stângă își va canaliza atenția către programe care să se adreseze devoltării și diversificării perspectivelor tinerilor. Mai ales că, la nivelul județului Galați, există un interes deosebit pentru abordarile inovative si curajoase în afaceri, manifestate de noua generație.

În programul de candidatură la CJ Galați, George propune printre multe altele și un Centru Regional pentru sprijinirea afacerilor tinerilor antreprenori. Înființarea unui astfel de HUB Regional are ca principal scop oferirea de spații cu titlu gratuit mediului de afaceri la început de drum și sprijin financiar Start-Up-uri.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *