sâmbătă, ianuarie 22

Este oficial! „Permis de Tecuci”, un proiect dus la bun sfârșit de Lucian Costin

Începând din 22 septembrie, la Tecuci va funcționa un punct de lucru pentru înmatriculări auto

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a semnat ordinul de înființare al acestui punct de lucru, care va fi deschis la sediul Poliției Municipiului Tecuci. La început, două zile pe săptămână, marțea și joia, dar dacă adresabilitatea va fi mare programul se va prelungi, la fel și serviciile.

„Această reușită demonstrează un lucru: că este important să ai un guvern de partea ta. Să creezi o axă Primărie – Consiliul Județean – Guvernul României. Da, pot spune că sunt bucuros. Am dus un lucru la bun sfârșit. Iar asta și datorită dumneavoastră, a tecucenilor, celor celor care ați crezut în acest demers. Și vreau să știți că așa va funcționa relația dintre mine, ca primar, și dumneavoastră. Ca o echipă, ca o familie. Așa înțeleg eu Tecuci, Acasă! Vă mulțumesc!“, a declarat Lucian Costin, președintele PNL Tecuci, inițatorul proiectului, alături de senatorul George Stângă, președintele PNL Galați.

La reușita acestui proiect au contribuit, pe lângă cei doi inițiatori, și cele peste 10.000 de semnături ale tecucenilor și ale celor din 22 de localități învecinate, care s-au săturat de drumurile la Galați, cu stres, nervi, timp irosit și bani cheltuiți.

Marcel Vela, ministrul de Interne: „Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Instituţia Prefectului din Galați, vor întreprinde, în perioada imediat următoare, demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acestei măsuri, pentru ca din data de 22 septembrie să fie operaţionalizate”, a precizat ministrul Velea, semnatarul ordinul de înființare acestui punct de lucru.

 

Preluat din ziarultecucean.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *