luni, ianuarie 18

ANCHETĂ: PSD l-a inventat pe Claudiu Gavril?

Cu mai puţin de o săptămână până la lupta decisivă pentru Primăria Tecuci, ies la iveală detalii despre blaturile josnice făcute de liderii PSD, UNPR şi mai nou, UIPT.

După intervenţia halucinantă a candidatului Claudiu Gavril la postul de televiziune B1 TV, am decis să analizăm mai în detaliu majoritatea candidaţilor.

În 2016, pe lista UNPR a candidat Drăgan Oliwer Claudiu, conform 2016BEC.RO.

La un an diferenţă, subsemnatul Drăgan Claudiu OLIWER a fost verificat din oficiu de către CNSAS pentru colaborarea cu securitatea, rezultatul fiind negativ.

În 2018, Claudiu Gavril, împreună cu notarul care i-a contrasemnat pariul de aproape 10.000 de euro, înfiinţează Uniunea Independentă Pentru Tecuci. Având nevoie de cel puţin 10 membri fondatori si cateva mii de semnături, Claudiu Gavril l-a inclus pe lista membrilor fondatori şi pe candidatul UNPR din 2016.

Astăzi, acelasi candidat din 2016 pe listele UNPR, candidează pe loc eligibil pe listele PSD, fiind caracterzat ca un simpatizant vechi de către Cătălin Hurdubae pe o reţea de socializare.

Verificările merg mai, în acelaşi an de foc pentru PSD, în 2016, pe listele PSD Corod candidează Ion Gavril, tatăl independentului crescut de PSD, Claudiu Gavril.

În revista ferma, Ion Gavril povesteşte despre băiatul său:

„Băiatul, Claudiu, e inginer agronom; încă de pe când era student, tatăl l-a ajutat să înființeze o exploatație agricolă, să se doteze cu utilajele necesare pentru a se obișnui cu activitatea de câmp. Acum ferma lui Claudiu se lucrează peste o mie de hectare, tot în zona Corod.” – Preluat din Revista ferma.

Sindromul PSD este înrădăcinat din strămoşi în familia candidatului, acesta negând la orice apariţie că ar avea vreo legătură cu PSD, aflându-se la a doua încercare pentru a deveni primar.

Dovezile sunt clare, încrengătura PSD-UIPT a fost mereu prezentă, inclusiv la înfiinţarea partidului, aceştia asigurându-se că Gavril nu va ieşi de sub controlul lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *