luni, ianuarie 18

O nouă suspiciune de fraudă la UIPT

După redistribuirea locurilor în consiliul local, UIPT a reuşit să însuşească 6 locuri importante, decisive pentru proiectele de durată.

PNL a obţinut 32,2 %, PSD 25,5 %, iar UIPT 22,7 %. Celelalte partide, sau candidaţi independenţi, au obţinut sub 5 %, pragul necesar pentru a intra în Consiliul local. (Preluat din ziarultecucean.com)

Claudiu Gavril a convins peste 4500 de tecuceni să-l voteze, candidând pe listele UIPT. În schimb, la peste 1000 de voturi distanţă, UIPT a acumulat doar 22% din totalul voturilor pentru consiliul local, ridicând astfel mari suspiciuni.

Cel mai probabil tecucenii nu au încredere în lista propusă de UIPT şi au ales să nu voteze pe nimeni pentru consiliul local însă după incidentul de pe 27 în care Nicuşor Calu, un apropiat al lui Claudiu Gavril, a fost reclamat că a influenţat mai mulţi cetăţeni în zonele de interes Cina – Şcoala 2, pentru a vota cu UIPT, credibilitatea acestui candidat a fost pusă la îndoială.

Rămâne de văzut dacă aceste suspiciuni vor rămâne doar niste zvonuri sau Claudiu Gavril chiar a cumpărat masiv voturile cetăţenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *