vineri, octombrie 22

„Cartea pe roți” ajunge la Tecuci!

În perioada 5-9 octombrie, prima librărie mobilă din lanțul Humanitas va ajunge la Tecuci.

A patra săptămână pentru Librăria Humanitas pe Roți înseamnă pentru noi alte patru orașe în care așteptăm să vă întâlnim.

Luni vom merge în Urzceni pentru a lăsa donații de carte la Biblioteca Orășenească și Colegiul Național Grigore Moisil. De marți până vineri ne puteți găsi în următoarele orașe:

Marți, 6 octombrie – Râmnicu-Sărat (în apropierea Colegiului Național Alexandru Vlahuță – zona de parcare din fața Sălii de Sport Vasile Ștefan);
Miercuri, 7 octombrie – Tecuci (lângă Casa de Cultură);

Joi, 8 octombrie – Bârlad (platoul de pe strada Fagului – zona Florărie Trandafirul);
Vineri, 9 octombrie – Huși (pe strada Mihail Kogălniceanu, în apropierea Colegiului Național Cuza Vodă și a Colegiului Național Agricol Dimitrie Cantemir).

Vă așteptăm în fiecare zi între orele 10:00-16:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf!

„Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *