sâmbătă, octombrie 16

Un fost candidat la primărie a agresat un tânăr într-un restaurant din Tecuci

UPDATE 18:26

Pe surse am primit informaţia că, în 2016, acelaşi Claudiu Gavril a agresat un alt cetăţean la o cafenea aflată chiar în faţa judecătoriei din Tecuci. Ulterior, cetăţeanul a sunat la 112 iar dosarul a ajuns in instanţă. Din cauza influenţei puternice pe care C. Gavril a avut-o asupra organelor de anchetă, cetăţeanul a pierdut procesul.

 

UPDATE 17:28

Discuţia între cei 2 a pornit de la faptul că, C. Gavril a pierdut alegerile iar acesta nu suportă înfrangerea.

Tânărul agresat este vicepreşedinte în cadrul organizaţiei de tineret, TNL Tecuci.

 

Claudiu Gavril, un fost candidat la Primăria Tecuci în 2016 şi ulterior 2020, a agresat astăzi un tânăr din Tecuci, într-un restaurant din centrul oraşului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16:30 la terasa Matrix, vis-a-vis de sediul partidului UIPT. După un schimb de replici, Claudiu Gavril s-a ridicat de la masă şi i-a aplicat o lovitură tânărului în zona feţei, cauzandu-i o fractură nazală.

Tânărul, a solicitat ajutorul poliţiei prin numarul unic de urgenţă 112 iar in prezent se află la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta, va depunde plângere penală pe numele agresorului pentru loviri şi alte violenţe.

Agresorul este cunoscut în oraş pentru cumetriile cu interlopii precum Nicuşor Calu dar şi pentru posibilele fraude electorale petrecute în septembrie 2020.

Solicităm public poliţiei să ia act de această faptă şi să nu închidă ochii pentru puterea financiară pe care o poate promite agresorul.



2 Comments

  • Dobrin Cosmin

    Acest tovarăș al partidului de guvernare PNL, îi rupeam capul să nu mai vb despre unii oamenii din această urbe deoarece presedintele de partid PNL un mare interlop al acestei urbe.Un parazit al acestei societăți.

  • Ioan Gheorghe

    Asta mai lipsea la Tecuci,dupa un arogant ranchiunos sa vina unul care te ia la macel daca nu esti de acord cu el.Pare ca viata i-a asezat pe amandoi unde le e locul-2 si 3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *