joi, decembrie 2

Datorită lui George Stângă gălățenii se pot pensiona cu doi ani mai devreme

George Stângă este unul din parlamentarii care chiar și-a făcut treaba. Nu a mers la București doar pentru un birou călduț și un fotoliu de parlamentar și nu face niciodată caz de statutul său. George a rămas același om modest și altruist, care se oprește să stea de vorbă cu oamenii ori de câte ori este nevoie, gata oricând să dea o mână de ajutor. Pe George îl veți întâlni și pe stradă și în parc, dar și la piață sau la biserică. 

Unul dintre cei mai activi parlamentari, a fost ales de colegii săi viceliderul Grupului Parlamentar PNL din Senat, dar si președinte al Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală. Poate că cifrele – 123 de luări de cuvânt, inițiator a 42 de proiecte, inițiator a 16 moțiuni și a 58 de declarații politice – sunt seci, dar ele reprezintă, succint, activitatea lui George Stângă.

În dreptul lui pot fi trecute multe inițiative bune. Dar poate că cea mai importantă este cea legată de vârsta de pensionare. George a reușit să promoveze un proiect de lege prin care gălățenii se pot pensiona cu doi ani mai devreme, pentru că au trăit într-un oraș sufocat de poluare. Este o minimă reparație pentru cei care au suferit din cauza noxelor. Firește, proiectul de lege se adresează întregii Românii, în toate localitățile unde există poluare.

În 6 decembrie, George Stângă candidează la Camera Deputaților. Mai are multe de spus, multe de făcut pentru gălățeni.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *