joi, decembrie 2

Noul viceprimar de la PSD-UIPT

UIPT şi PSD şi-au oficializat alianţa politică, votănd astăzi. în şedinţa de Consiliu Local, un candidat comun PSD-UIPT, în persoana domnului OLIWER Claudiu Drăgan, consilier local din partea PSD.

Astfel, Claudiu Gavril a girat o majoritate toxică în consiliul local, oferindu-i PSD-ului încă 4 ani de putere deplină asupra viitorului oraşului.

Nu este prima dată când Claudiu Gavril îşi arată susţinerea indirectă faţă de partidul care l-a inventat in 2016 în postura unui candidat independent la Tecuci.

UIPT, sub conducerea actualului membru fondator, Claudiu Gavril, a promis un oraş modern şi dezvoltat, păcălind tecucenii că este schimbarea de care oraşul ar avea nevoie, astăzi, acesta votează cot la cot cu PSD-ul care timp de 4 ani a ţinut oraşul subdezvoltat.

Votul a fost validat în următoarea formă, candidatul PSD, OLIWER Claudiu Drăgan a obţinut 11 voturi, 5 din partea UIPT şi 6 din partea partidului de provenienţă, PSD, oponentul său, Lupaşcu Mircea a obţinut doar 8 voturi din partea celor 8 consilieri locali PNL.

Ce dovezi mai doriţi, dragi tecuceni, că aţi votat aceiaşi mafie locală PSD?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *