duminică, mai 16

Noul viceprimar de la PSD-UIPT

UIPT şi PSD şi-au oficializat alianţa politică, votănd astăzi. în şedinţa de Consiliu Local, un candidat comun PSD-UIPT, în persoana domnului OLIWER Claudiu Drăgan, consilier local din partea PSD.

Astfel, Claudiu Gavril a girat o majoritate toxică în consiliul local, oferindu-i PSD-ului încă 4 ani de putere deplină asupra viitorului oraşului.

Nu este prima dată când Claudiu Gavril îşi arată susţinerea indirectă faţă de partidul care l-a inventat in 2016 în postura unui candidat independent la Tecuci.

UIPT, sub conducerea actualului membru fondator, Claudiu Gavril, a promis un oraş modern şi dezvoltat, păcălind tecucenii că este schimbarea de care oraşul ar avea nevoie, astăzi, acesta votează cot la cot cu PSD-ul care timp de 4 ani a ţinut oraşul subdezvoltat.

Votul a fost validat în următoarea formă, candidatul PSD, OLIWER Claudiu Drăgan a obţinut 11 voturi, 5 din partea UIPT şi 6 din partea partidului de provenienţă, PSD, oponentul său, Lupaşcu Mircea a obţinut doar 8 voturi din partea celor 8 consilieri locali PNL.

Ce dovezi mai doriţi, dragi tecuceni, că aţi votat aceiaşi mafie locală PSD?1 Comment

  • Eugenia

    Oliver Claudiu Drăgan merita acest vot , Numai faceți aprecieri doar pe linie politică….dacă e PSD ist nu e bun? Domnul profesor este competent chiar dacă nu e PNL ist. Si credeți mă că nu am fost PSD ista niciodata…eu am aderat la PNL de cand era STOLOJAN LA GUVERN in calitate de PRIM MINISTRU(1991/1992) si asa am ramas PNL Ista pana in ziua de azi. Să apreciem calitățile celui care a câștigat acest vot ,nu culoare a lui politică…. Dacă vreți să facem istoria politică, amintitiva că Teodor STOLOJAN a fost strans cu usa politică si a refuzat pe motive de…SĂNĂTATE…..frâiele Guvernului…si in 2004 si in 2008 ptr că era un om politic integru si nu a acceptat sa facă jocul lui BĂSESCU si nici al altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *