sâmbătă, octombrie 16

Surse: Tun de 350.000 de euro dat de PSD-Hurdubae

În urma verificărilor demarate de noua administraţie, ies la iveală tot mai multe nereguli aruncate sub preş de Cătălin Hurdubae. În perioada mai-septembrie, în timp ce Hurdubae tot semna contracte de telefonie pentru angajaţii primăriei, cu cel mai mare furnizor de pe piaţă, în sumele contractate au fost introduse şi câteva sute de tablete pe care ulterior acesta le-a distribuit în campania electorală potenţialilor votanţi.

Valoarea totală a contractului realizat de C. Hurdubae se ridică la aproximativ 350.000 de euro, respectiv 13.500 de euro/luna.

În acest contract au intrat:

  • 450 de tablete
  • peste 30 telefoane de ultiimă generaţie de mii de euro
  • huse şi accesorii
  • baterii externe

Informaţia venită pe surse specifică faptul că, acelaşi tip de acţiune s-a desfăşurat şi pentru consilierii PSD, în prima şedinţă de Consiliu Local, fostul secretar din administraţia Hurdubae, George Borşan, a specificat faptul că nu poate să pună la dispoziţie alte laptopuri pentru consilierii locali, deoarece foştii membri din administraţia PSD, nu au mai returnat bunurile primite din partea primăriei.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *