sâmbătă, octombrie 16

Blaturile PSD-UIPT dezvăluite din interior!

Într-o postare pe o reţea de socializare, fostul primar, C. Hurdubae, a povestit cu lux de amănunte toate cele întâmplate între PSD şi UIPT, încă din perioada premergătoare instalării acestora la primărie. Astfel, pentru ca UIPT să fie un aliat de casă şi să nu atace PSD-ul, C. Gavril a solicitat plecarea din funcţia de preşedinte de filială a fostului primar, C. Hurdubae

 

„Spun asta pentru că la doar 3 zile după alegerile locale, am ajuns la sediul județean al PSD, la Galați, la o foarte scurtă întâlnire cu Președintele CJ Costel Fotea, cu europarlamentarul Dan Nica și cu senatorul Daniel Butunoi, unde mi s-a spus pe șleau, că pentru a bate palma cu UIPT in Conslilul Local, eu trebuie să plec, o condiție impusă, in mod expres, de marele ,,om politic” Gavril Claudiu, președintelele UIPT.”


Toate acestea întâmplându-se chiar în sediul PSD Galaţi, unde Dan Nica, alături de baronul local Butunoi, şi-au jucat cărţile pentru ultima mână.


Acelaşi C. Gavril, prin poziţia financiară pe care o deţine în prezent, a solicitat şefilor de filială inclusiv demiterea fostului viceprimar, Cezar Croitoru, încercând astfel să îl îngroape în sondaje pe edilul în funcţie la momentul respectiv.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *