vineri, octombrie 22

Acţiuni de control desfăşurate de ITM Galaţi

Rezultatele Acţiunii Naţionale de control pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale la comercializarea articolelor pirotehnice.

În perioada 02.12.2020 – 08.01.2021 instituţia noastră a desfăşurat o acţiune de verificare a respectării prevederilor legale privind comercializarea articolelor pirotehnice.

Inspectorii de muncă au efectuat controale la 15 (cincisprezece) angajatori, controale care au constat în verificarea societăţii şi a punctelor de lucru, verificarea documentelor de respectare a prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (autorizaţia de comercializare articole pirotehnice să fie valabilă, articolele pirotehnice să aibă inscripţionate în limba română: categoria din care fac parte, instrucţiunile de folosire, termenul de garanţie, precum şi pericolele care apar la păstrarea, depozitarea, manipularea sau folosirea lor şi să fie puse la dispoziţia utilizatorilor).

Acţiunile de control s-au desfăşurat în colaborare cu IPJ Galaţi – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi nu au fost constatate încălcări ale prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

 Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *