sâmbătă, octombrie 16

Zâmbete pentru suflete și copii fericiți!

Mirela Andreea Bute este o tânără inimoasă, delicată și cu deosebire sensibilă la nevoile celorlalți. Iar Andreea, Denisa, Ramona, Ionela, Maria și Yannis – acesta din urmă suferind de sindromul Down, sunt copiii familiei Lapteacru din Tămăoani. Copii ale căror nevoi, însumate, păreau de nerezolvat.

Începând de la căsuța care îi adăpostește pe toți și până la cadourile de Crăciun, adică de la lucruri firești, bucurii simple și daruri din suflet pe care toți copiii s-ar cuveni să le primească.

Perseverența Mirelei Bute a adus laolaltă organizații și oameni generoși – cei din TNL Galați și TNL Frumușița, Asociația Fantasticii Down și mulți alții – care au făcut posibil proiectul Aranjează o casă și au redefinit, cu răbdare și dăruire, conceptul de altruism.

Concret, credința Mirelei Bute în puterea exemplului și în bunătatea intrinsecă naturii umane a dus la transformarea căsuței celor șase copii și a celor doi părinți într-un spațiu renovat complet, umplut, apoi, cu daruri multe – hăinuțe și jucării, un spațiu cald și primitor, în care speranța a revenit și ea.

Iar bucuria copiilor familiei Lapteacru nu are termen de comparație decât în bucuria de a dărui încredere și sprijin celor care au cel mai mult nevoie – așa cum au dovedit-o Mirela Bute și tinerii din echipa Zâmbete pentru suflete!Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *