duminică, octombrie 24

Sancţiuni aplicate pentru nerespectarea restricţiilor

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, 1650 de persoane și 102 societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat  150 de locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 123 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale, în valoare de 30 600 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

Intervențiile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, principalul obiectiv al acestora reprezentându-l siguranța cetățenilor.

 

Sursă: IPJ GalaţiFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *