sâmbătă, mai 8

Prinşi în flagrant pentru furt calificat

UPDATE 21:55: 

Campania de pază şi securitate Cristian Protection Guard a contribuit la prinderea făptaşilor, ulterior fiind anunţate autorităţile.

În jurul orei 19:15, un apel la 112 anunţa o tentativă de furt din incinta unei societăţi comerciale de la periferia oraşului Tecuci. La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei Locale Tecuci şi două echipaje din cadrul Poliţiei Municipale pentru a ancheta speţa.

La faţa locului au găsit 8 persoane cu vârste între 18 şi 35 de ani care au sustras dintr-o clădire dezafectată aproximativ 800kg de fier.

În prezent s-a deschis un dosar penal pentru furt calificat.3 Comments

  • Privat

    Da. Este vorba mai mult ca sigur de IRA. Au scormonit toata curtea aia cei care cauta fier. Nici duminica nu stau. Ma mir ca au indraznit cei de la „security” sa prinda hotii. De altfel intr-o zi de duminica chemati la datorie si indicandu-le faptul ca sunt persoane ce cauta fier in zona cladirii de langa calea ferata (fosta turnatorie). Acestia au zis ca daca nu pot ajunge cu masina pana acolo (aleea principala fiind blocata de gunoaie si moluz) nu se mai duc tocmai acolo.

  • Ion megheris

    Da cunosc persoanele sun din Cuza Vodă pe la fabrica de ulei 3 din persoanele alea fora de rupe din casele omnilor doua persoane sun veri și unul e prieten forte bun…………

  • Vasile Parnoro

    persoanele alea sunt 3 hoți din Cuza Vodă str. Lascarov moldoveanu și mie mea spart casa și miau furat tot din ia. Eu eram plecat la târgul din Bacău și când ma într-o era casa sparta și au mai spart și la altele persoane undul dintre ei se numește Calin ionut. Și varul lui și atria persona nu dau nume……………?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *