sâmbătă, octombrie 16

Sancţiuni de peste 15.000 de lei aplicate de autorităţi

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1430 de persoane și 93 de societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat  271 de locații (domiciliile persoanelor/locațiile declarate pentru carantină, izolare, restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 112 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15 650 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

Intervențiile vor continua și în perioada următoare, principalul obiectiv al acestora reprezentându-l siguranța cetățenilor.

 

Sursă: IPJ Galaţi

Foto: G4MediaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *