sâmbătă, octombrie 16

Cu toporul la bar, povestea unui gălăţean agresiv!

Revoltat că nu i-a fost permis să cerșească la o terasă, un bărbat a amenințat cu toporul barmanul și administratorul

Un bărbat în vârstă de 34 ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat pe terasa unui bar din Galați și început să amenințe cu un topor barmanul și administratorului societății. Bărbatul a fost imobilizat de agenții societății de pază și predat jandarmilor. În jurul orei 12:30, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție la o terasă din Micro 18, unde o persoană se manifesta agresiv.

La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 34 ani, reținut de către agenții societății de pază. Din verificările efectuate, jandarmii au stabilit că bărbatul a intrat pe terasa barului și a început să cerșească bani clienților. Întrucât barmanul și administratorul nu i-au permis să agaseze clienții, bărbatul a scos din geacă un topor și a început să îi înjure și să îi amenințe cu moartea. Speriat, barmanul a apăsat butonul de panică, iar agenții firmei de pază au reținut agresorul, până la sosirea forțelor de ordine.

Bărbatul a fost preluat de către jandarmi și condus la sediul secției de poliție unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „port fără drept de obiecte periculoase”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „amenințare”. De asemenea, jandarmii i-au aplicat și sancțiunea contravențională de 1.000 lei pentru provocare de scandal și proferarea de injurii.

Cercetările sunt continuate de către poliție.

Sursă: IJJ GalaţiFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *