joi, decembrie 2

Tânăr de 21 de ani din Tecuci, prins la volan fără permis

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât la controlul documentelor, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, stabilind că acesta nu figurează ca deținător al unui astfel de document.

Ca urmare, au întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Pentru comiterea aceleiași infracțiuni este cercetat și un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Galați, depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe strada Nae Leonard, din localitate.

Cu ocazia controlului documentelor, s-a stabilit că acesta deține permis de conducere, categoria B, dar figurează, în bazele de date, ca având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

Sursă: IPJ GalaţiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *