sâmbătă, octombrie 16

Infracțiuni constatate de jandarmii din Tecuci

Infracțiuni constatate de jandarmii din Tecuci Nr. 37 Galați, 23.04.2021

Furt, amenințare și violență în familie sunt infracțiuni constatate în ultmele zile de jandarmii tecuceni.
Aflat la locul de muncă, un tecucean a primit vizita unui nepot care i-a cerut o sumă de bani împrumut, iar între ei a intervenit un conflict verbal, spontan. Tecuceanul a sunat la 112, iar la fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie.

Bărbatul a declarat oamenilor legii că și-a refuzat nepotul, pe motiv că nu are bani la el, însă, într-un moment de neatenție al acestuia, ruda i-a sustras din buzunar o sumă de bani, după care a fugit de la fața locului. Autorul a fost identificat, iar pe numele acestuia jandarmii au întocmit act de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
***
Refuzând să accepte că partenera de viață cu care trăia în concubinaj nu dorește să continue relația, un tânăr în vârstă de 23 ani venit la casa părinților acesteia, cu trei ani mai tânără, a sărit gardul și a început să o amenințe pe mama fetei, că în cazul în care nu îl va lăsa să vorbească cu concubina va da foc casei.

Speriată, mama fetei a sunat la 112 și a reclamat incidentul. Pentru soluționarea lui, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat la adresa indicată de apelantă. Tânărul scandalagiu a fost găsit de jandarmi la fața locului, iar conflictul a fost aplanat.

Acesta a fost condus la sediul poliției, unde militarii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violență în familie.
În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de poliție.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *