joi, ianuarie 27

FOTO: Reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări şi băuturi alcoolice

          În cursul acestei dimineți, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 9 percheziții domiciliare, la locații folosite de persoane bănuite de contrabandă. Totodată, au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 6 860 de țigarete, ambalate în pachete fără timbru de acciză, în valoare de aproximativ 4 120 de lei, 25 de litri alcool, în valoare de 1 000 de lei, precum și suma de 117 200 de lei și 20 400 de euro.

          Din cercetările efectuate în dosarul penal de contrabandă, au reieșit indicii că persoanele bănuite ar fi comercializat, în municipiul Galați, țigarete fără timbru de acciză, de proveniență Republica Moldova.

În urma administrării probatoriului, o femeie și doi bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

          La acțiune au participat polițiști din cadrul serviciilor Investigații Criminale, Criminalistic și Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.