vineri, octombrie 22

Un tânăr de 19 ani a fost prins la volan fără permis pe drumurile publice. Pe locul din dreapta se afla chiar proprietarul autoturismului

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 23.40, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au oprit în trafic, pe o stradă din localitatea Malul Alb, un autoturism condus de un tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate.

La controlul documentelor, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuarea verificărilor, s-a stabilit că autoturismul aparține tinerei, de 19 ani, aflată pe bancheta din dreapta față, care i l-a încredințat pentru a-l conduce, chiar dacă știa că nu posedă permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și îi cercetează pe cei doi sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, respectiv încredințarea unui autoturism pentru a fi condus, unei persoane despre care se știe că nu are acest drept.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *