sâmbătă, octombrie 16

18 posturi de polițist scoase la concurs. Dosarele se depun până pe 12 iulie

Penitenciarul Galaţi a scos la concurs, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, din sursă externă, 15 posturi de agent (bărbați) și 3 posturi de agent (femei) în cadrul sectorului operativ.

Condițiile de studii pe care persoanele interesate trebuie să le îndeplinească în vederea ocupării acestor posturi sunt minim studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Probele de concurs pe care candidații trebuie să le susțină sunt:- proba sportivă pentru evaluarea performanţei fizice;
– proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului;
– interviul;
– proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.

Pe lângă probele de concurs pe care candidații trebuie să le susțină, aceștia trebuie să fie declarați „Apt” din punct de vedere psihologic și medical la etapa preliminară de selecție, prin susținerea unei testări psihologice și întocmirea unei fișe medicale, specifice sistemului penitenciar.

Termenul limită de depunere a dosarelor complete de candidat la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Galaţi este 12 iulie 2021, ora 16:00.

Pentru mai multe informații privind documentele necesare înscrierii la concurs, condițiile specifice, tematica și bibliografia necesară pentru proba scrisă, precum și detalii despre probele de concurs, persoanele interesate sunt rugate să acceseze pagina de internet a Penitenciarului Galați http://anp.gov.ro/penitenciarul-galati/, la secțiunea ”Carieră” – „Concursuri”, sau să contacteze telefonic Biroul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Galaţi, str. Traian nr. 252, tel. 0236/479407, int. 139.

Sursă: Prolider FMFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *