joi, ianuarie 27

FOTO: Primul strat de asfalt pe Șoseaua de Centură a Tecuciului

Lucrările la șoseaua de centură a Municipiului Tecuci, un obiectiv important al infrastructurii rutiere pentru traficul greu, au început să avanseze considerabil în această săptămână. Pe segmentul de drum situat la periferia cartierului Nicolae Bălcescu a fost turnat primul strat de asfalt, totodată aflându-se în derulare mai multe lucrări de consolidare a acostamentului în aceeași zonă.

Reprezentanți ai autorităților locale, împreună cu responsabili din cadrul CNAIR dar și din Ministerul Transporturilor, au vizitat și verificat puncte esențiale ale noii construcții, remarcând eficiența de lucru a constructorului.

Reamintim că, lucrările de finalizare pentru șoseaua de centură din Municipiul Tecuci au fost suspendate mai mulți ani, din cauza neglijenței autorităților locale dar și a dezinteresului față de dezvoltarea economică a orașului.

Astfel, la mai puțin de 3 luni de la predarea amplasamentului către noul constructor, se pot observa efecte pozitive în privința evoluției proiectului. Conform declarațiilor constructorului, Asocierea MAVGO Holding SRL, la finalul lunii mai 2022, se va putea circula pe întregul sector de drum asociat drumului de centură din Tecuci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.