joi, ianuarie 27

Încep lucrările la stadion. Noi termene stabilite de reprezentanții primăriei

În cadrul ședinței de Consiliu Local din data de 29 Iulie, au fost aduse în discuție mai multe obiective importante de dezvoltare locală.

Cu privire la P.T-ul de la stadion, s-a prelungit cu două săptămâni termenul de semnare a autorizației, deoarece se dorește amplasarea unei piste de atletism în jurul stadionului sau cel puțin, dacă nu poate fi prinsă în actualul proiect, păstrarea unui spațiu necesar amplasării pistei de alergare printr-un alt proiect, a specificat Lucian Costin.

Totodată, reprezentanții primăriei au solicitat repoziționarea stadionului către NORD, pentru a permite accesul între străzile Dragoș Vodă și strada secției de pompieri.

Conform declarațiilor primarului Lucian Costin, autorizația de construcție urmează să fie semnată săptămâna următoare.

Un alt proiect important discutat în cadrul ședinței este amplasarea unui nou semafor în zona Industrială, pentru a diminua riscul de accidente rutiere în care sunt implicați și pietoni.

Reamintim că, în zona industrială, respectiv pe segmentul de drum către Drăgănești – Str. 1 Decembrie 1918, cel puțin două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere din cauza șoferilor teribiliști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.