joi, ianuarie 27

Anchetă deschisă de ITM în cazul celor două victime din Tecuci

Inspectoratul Teritorial de Muncă Galati a fost notificat cu privire la incidentul nefericit cu două victime petrecut ieri în Tecuci, printre care una decedată.

În fapt, o echipă din cadrul ITM s-a deplasat la fața locului pentru a verifica circumstanțele producerii incidentului.

Conform comunicatului transmis de angajator, incidentul a fost încadrat ca accident de muncă, sursa fiind o emisie puternică de gaz, cel mai probabil hidrogen sulfurat. În prezent, se urmaărește procedura legală privind instrumentarea cazului și stabilirea tuturor măsurilor ce vor fi aplicate.

Reamintim că, în cursul zilei de ieri, pe strada 1 Decembrie 1918, doi muncitori din cadrul companiei Apă-Canal Galați au fost găsiți inconștienți într-un canal tehnic. Cei doi bărbați în vârstă de 43 ți respectiv 51 de ani, au fost scoși de către pompieri în stare critică, pentru unul dintre aceștia fiind declarat decesul.

Conform publicației locale Monitorul de Galați, la fața locului se afla încă un bărbat din cadrul Apă-Canal care ar fi trebuit să coboare în canalul tehnic. Acesta a simțit mirosul puternic de gaz și a refuzat să intre în incinta compartimentului subteran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.