joi, ianuarie 27

S-A VOTAT! Directorul executiv nu are nevoie de facultate. Făina(rea) vine la piață!

Cu ajutorul unei majorități șubrede și în absența mai multor consilieri locali printre care și liderul formațiunii locale UIPT, noua organigramă a societății tecucene PIEȚE PREST TEC SRL a fost supusă votului în ședința extraordinară a Consiliului Local Tecuci.

Prin același vot, a fost modificat și statutul funcțiilor prevăzute în organigramă, respectiv nivelul studiilor necesare ocupării funcțiilor de conducere și de execuție.

Astfel, prin acest vot, unde doar 8 consilieri din toți cei prezenți au fost de acord cu schimbarea, consilierul local F.A. propus și votat în ședința ordinară de Consiliu Local din 29 Iulie, poate ocupa fără probleme funcția de director executiv, pe un salariu de peste 10.000 de lei. 

Neregulile continuă în cadrul societății tecucene, unde, pentru a ocupa o funcție subordonată celor doi directori, ai nevoie de studii superioare obligatorii sau de specialitate.

Un director fără specializare în domeniul administrației sau al managementului, doar cu diplomă de BACALAUREAT și specializare în studii în domeniul farmaceutic, poate gestiona sume de zeci de mii de euro prevăzute în bugetul public.

VAX! De mâine vor solicita facultate și pentru intrarea în piață!

Felicitări domnilor consilieri pentru promovarea nepotismului în funcțiile publice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.