joi, ianuarie 27

Peste 150 de tecuceni au participat la Seara de film by ATT

Peste 150 de tecuceni au dat curs invitației la evenimentul „Seara de film by ATT” organizată de Asociația Tinerilor Tecuceni în curtea Muzeului de Istorie „Teodor Cincu”.

Tinerii au organizat în detaliu evenimentul, punând la dispoziție spectatorilor un film istoric. În acest an, tinerii tecuceni din cadrul ATT au organizat 3 evenimente similare în parteneriat cu muzeul, reușind să convingă peste 100 de cetățeni să participe la fiecare eveniment.

Cu sprijinul Muzeului de Istorie „Teodor Cincu”, tinerii au reușit să organizeze un eveniment public cu peste 150 de participanți fără a chleltui un leu din bugetul local. Astfel, aceștia au demonstrat că se pot organiza evenimente importante fără a cheltui bani pe publicitate sau artiști și fără a percepe taxe de intrare.

Asociația Tinerilor Tecuceni este cel mai mare ONG de tineret din Tecuci, dedicat activităților culturale, educative, sportive și sociale, având în portofoliu peste 100 de activități, spectacole caritabile și evenimente dedicate copiilor în cei 6 ani de existență.

Felicitări tinerilor tecuceni pentru implicare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.