duminică, septembrie 19

FOTO: Două arme au fost confiscate în comuna Umbrărești

În zilele de 31 august și 1 septembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat două percheziții domiciliare, în comuna Umbrărești, în cadrul unui dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

Cu această ocazie, la locuința unui bărbat, de 57 de ani, au fost identificate o armă de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm, un pat de armă și o cutie conținând 200 de bucăți alice, calibrul 4,5 mm, deținute fără drept.

La domiciliul altui bărbat, de 36 de ani, a fost găsită o armă de tir sportiv cu aer comprimat, cu lunetă, calibrul 20-5, deținută, de asemenea, fără drept. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul ar fi adus arma din Marea Britanie, în urmă cu aproximativ 8 ani.  

Armele și muniția au fost ridicate de polițiști, care continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *