vineri, octombrie 22

Siguranța copiilor, responsabilitatea tuturor. Campanie de informare a Poliției

Campania are ca scop creșterea nivelului de informare a adulților responsabili de îngrijirea și educarea copiilor, cu privire la problematica traficului de persoane și a agresiunilor de natură sexuală.

Beneficiari direcți ai acesteia vor fi părinți ai elevilor din ciclul primar, cadre didactice și elevi de la unitățile de învățământ din localitățile Frumușița, Munteni, Ghidigeni, Nicorești și Ivești, iar beneficiar indirect, comunitatea locală.

Pe parcursul derulării campaniei, echipele interdisciplinare participă la întâlniri cu părinții elevilor din ciclul primar și cadrele didactice, iar voluntarii Organizației ”Tinerii și Viitorul” implică elevii în activități creative pe tema creșterii gradului de siguranță personală.

În cadrul întâlnirilor desfășurate, până în prezent, în comunele Munteni, Ivești și Frumușița, specialiștii au transmis informații referitoare la factorii care favorizează comiterea agresiunilor de natură sexuală, consecințele acestora și măsurile de prevenire adecvate.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *