vineri, octombrie 22

România a pierdut meciul în fața Germaniei

Trupa lui Mirel Rădoi a început curajos și a avut prima șansă în minutul 5, prin Mihăilă: peste câteva secunde, arbitrul a dat inițial penalty pentru nemți, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR-ului.

Minutul 9 avea să consemneze însă o surpriză uriașă, când Ianis Hagi l-a ridiculizat pe Rudiger și a marcat al doilea gol în 5 selecții la națională. Imediat după aceea, „tricolorii” au continuat să joace curajos, dar șutul lui Pușcaș a fost deviat de Rudiger și a ocolit poarta.

Nemții au început să dea primele semnale de alarmă după un sfert de oră de joc, iar Niță a apărat perfect la 4 ocazii mari. Pușcaș a mai avut o oportunitate pe finalul primei reprize, iar apoi capul lui Rus a nimerit un adversar.

Ultima ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Kimmich, dar Niță a fost din nou la post. Românii au început la fel de curajos și partea secundă, printr-o combinație între Mihăilă și Pușcaș. În cele din urmă, avantajul României a ținut până în minutul 52, când Gnabry și-a arătat valoarea și a egalat cu un șut din afara careului.

Sursă: Digi SportFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *