joi, decembrie 2

Control desfășurat de Inspectorii RAR în Tecuci

Peste 150 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 16 premise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri, în urma unei acțiuni desfășurate, în colaborare cu inspectori din cadrul Regiei Autonome Registrul Auto Român, care a avut ca scop verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În perioada 10/11 noiembrie a.c., efectivele de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, împreună cu inspectori ai Regiei Autonome Registrul Auto Român, au acționat, pe drumurile naționale și județene, pentru controlul și verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În cadrul acțiunii, au fost constatate 156 de contravenții, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de 45 000 de lei, 66 dintre acestea pentru defecțiunile tehnice constatate la autovehiculele controlate.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 16  permise de conducere, dintre care care 2 pentru defecțiuni tehnice grave și 14 pentru alte abateri la regimul rutier, și au retras 29 de certificate de înmatriculare.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *