joi, decembrie 2

Actualizat. Un bărbat de 27 de ani a fost arestat în parcarea unui supermarket din Tecuci

În cursul zilei de astăzi, o echipă mixtă formată din polițiști și jandarmi, au efectuat o operațiune de capturare a unui tecucean bănuit de complicitate într-un dosar de trafic și consum de droguri.

Surse neoficiale susțin că arestarea a fost efectuată de polițiștii din cadrul BCCO Vrancea, urmând a fi audiat într-un dosar la care au participat structuri de polițiști din mai multe județe.

Tânărul tecucean de 29 de ani a fost săltat de polițiști chiar din parcarea unui supermarket situat pe strada Gheorghe Petrașcu din Tecuci.

Actualizare

Ieri, 17 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea au depistat în flagrant un bărbat, de 27 de ani, din județul Galați, în timp ce încerca să comercializeze 20 gr. cannabis.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul acestui an și până în prezent, un bărbat din județul Galați ar fi procurat droguri atât pentru consum propriu cât și pentru comercializarea către alte persoane. Trei mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri.

În urma analizării materialului probator administrat în cauză, D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea a dispus împotriva celui în cauză măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *