marți, ianuarie 18

Hoț de buzunare prins de polițiști. Bărbatul a sustras mai multe telefoane

Ieri, 6 decembrie, în jurul orei 14.30, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați telefonic de către agentul de securitate care asigura paza unui supermarket, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, la punctul de lucru din incinta magazinului, se află un bărbat care ar fi bănuit de furtul unui telefon mobil.

Polițiștii Secției 3 s-au deplasat imediat la fața locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 24 de ani, asupra sa fiind găsite două telefoane mobile.

Acesta a fost condus la sediul Poliției și, în urma probatoriului administrat, s-a stabilit că cele două telefoane ar fi fost sustrase de la proprietarii acestora, unul, în cursul zilei de 02.12.2021, în timp ce victima s-ar fi aflat la cumpărături, în supermarket, celălalt, în data de 06.12.2021, dintr-un mijloc de transport în comun.

Totodată, polițiștii au stabilit că, în perioada 22.11 – 06.12.2021, bărbatul ar mai fi sustras, de la alte trei victime, alte două telefoane mobile și un portofel.

A fost creat, în acest fel, un prejudiciu de aproximativ 7640 de lei, polițiștii reușind recuperarea unei părți din acesta, în valoare de 5640 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată și se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *