marți, ianuarie 18

VIDEO | Droguri ascunse în calorifer. Percheziții în județul Galați într-un dosar de trafic de droguri

În ziua de 6 decembrie.a, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galați, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Galați, la 3 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni neautorizate cu substanțe psihoactive. Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai – noiembrie 2021, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat și comercializat, în județul Galați, aproximativ 1,5 kilograme de substanțe etnobotanice(metafedronă) și 2,1 kilograme de cannabis, substanțe despre care există suspiciunea că ar fi fost procurate din afara țării.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 2 kilograme de cannabis, 100 de grame de substanțe etnobotanice, un pistol cu aer comprimat și 4.000 de lei.

Un bărbat, de 45 de ani, a fost reținut, pentru 24 de ore, ulterior a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *