marți, ianuarie 18

24 de șoferi băuți la volan, prinși de polițiștii gălățeni în acest weekend

308 sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 50 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri și de ordine publică, în urma unei acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, care s-a desfășurat, în perioada 06 – 12 decembrie a.c., pe raza județului Galați.

În perioada 06 – 12 decembrie 2021, efectivele de poliție rutieră și ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, au acționat, pe drumurile naționale și județene, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor de autoturisme, în special pentru prevenirea și combaterea conducerii autoturismelor de persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive

În cadrul acţiunii au fost constatate 308 contravenţii, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de 150.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 republicată.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 50 de permise de conducere, dintre care 24 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 26 pentru alte abateri la regimul rutier, și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *