marți, ianuarie 18

30 de ani de rugby la Tecuci. Jubileu organizat în cadrul CSS Tecuci

Performanța la nivel local a fost mereu una dintre provocările antrenorilor din cadrul cluburilor sportive, astfel, din generație în generație, tot mai puțini tineri aleg să practice un tip de sport.

Astăzi, cu sprijinul Clubului Școlar Sportiv Tecuci (CSS), s-a dat curs unui important eveniment marcant în istoria locală a sportului, împlinirea a 30 de ani de rugby la Tecuci.

Genu Popa, campion la nivel național și antrenor important pentru echipele de juniori, a fost sufletul întregului eveniment. Dornic de a juca în teren, a antrenat în detaliu tinerii copii din cadrul echipei de rubgy CSS Tecuci și a arătat încă odată performanțele deosebite înregistrate în municipiul nostru.

Echipe din Bârlad, Focșani și Galați au dat curs invitației acestuia și au performat pe terenul exterior improvizat în curtea clubului.

Finalul competiției le-a adus tuturor copiiilor o mare bucurie în preajma sărbătorilor. Fiecare jucător a fost premiat de organizatori cu un pachet de dulciuri, cu sprijinul financiar oferit de Cătălin Pavel, administratorul MTC Construct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *