marți, ianuarie 25

Vin ninsorile de Sărbători

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare tip cod GALBEN pentru mai multe județe din țară.

Avertizarea este valabilă începând de astăzi de la ora 22 până mâine dimineață la ora 8.

În intervalul menționat, în județele Brăila, Ialomița, Tulcea, Ilfov și în zona municipiului București, precum și în zonele joase de relief ale județelor Argeș, Dâmbovița, Prahova și Buzău temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie și local se va depune polei.

Totodată, pentru partea de Vest a țării sunt așteptate ninsori însemnate cantitativ, începând de astăzi de la ora 12, până mâine la prânz.

În Banat, nord-vestul Olteniei și pe arii restrânse în Crișana și Transilvania va ploua însemnat cantitativ. În Carpații Occidentali și în grupele vestice ale Carpaților Meridionali, la altitudini mai mici de 1600 m vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie și lapoviță care vor continua să determine topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă, iar la altitudini de peste 1800 m vor predomina ninsorile.

Cantitățile de precipitații vor depăși 20 – 25 l/mp.

În județul Galați, astăzi au fost înregistrate ninsori în mai multe localități, printre care și Municipiul Tecuci. Stratul de zăpadă depus nu depășește mai mult de 4 cm.

Sursă foto: Arhivă ProTecuci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *